Cautare

2934 de rezultate pentru "scoli post liceale" (2.70 secunde)
Adrian Gorun, fost secretar general al Ministerului Educatiei, in prezent rectorul Universitatii "Constantin Brancusi" din Targu Jiu, spune ca un asemenea post nu a existat pana in prezent si ca a fost infiintat special pentru a fi ocupat de o anumita persoana: "Este un post special creat.
Din acest post a fost schimbat si inlocuit cu Dorin Tascau. ... La Prefectura Gorj, Andrei i-a luat locul lui Constantin Dumitrescu, care a fost trecut, tot prin hotarare de guvern, pe un post de inspector guvernamental.
Nominalizat pentru acest post a fost, din partea PD-L, Gigi Chiru (foto).
Prefectul de Gorj, Ion Florescu, a citit hotararea de guvern prin care Romanescu a fost numit interimar subprefect de Gorj, nu inainte de a anunta trecerea subprefectului Sorin Arjoca pe un post de inspector guvernamental.
Este vorba despre Lenuta Chira, detasata prin delegatie pe acest post de secretar al orasului, dupa ce Niculina Palosanu a ales sa se transfere la Constanta, la Directia Agricola.
mai multe posturi de conducere in deconcentrate, cel mult 4, iar daca aduc cu ei si alti colegi din acelasi judet, parlamentari sau alesi locali, chiar si un post de subprefect.
Nu trebuie sa va reamintesc dumneavoastra, dar trebuie sa le reamintesc celor care astazi sunt la bunul plac al masurilor discretionare ale unui Guvern amanetat clientelei politice, la ce blocaj institutional s-a ajuns din cauza mentinerii abuzive pe post a acolitilor dumneavoastra din teritoriu.
Christian Ciocan spune ca poate sa faca mult mai mult decat ii ofera actualul post si s-a hotarat sa se intoarca in structurile operative ale Ministerului Adminsitratiei si Internelor.
'Traian Basescu a incercat sa isi plaseze pe sest un fidel de al sau intr-un post greu din justitia europeana, dar a dat un chix rasunator dupa ce protejatul, consilier prezidential, a fost respins de comisia externa de specialitate.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda. ... Cum prefectura are un singur post disponibil, dar doi subprefecti, prefectul Eugen Georgescu ar trebui sa aleaga unul dintre ei.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Suntem deja in epoca post-Basescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Furia atacurilor basescienilor impotriva acestei constructii politice arata ca am intrat deja in epoca post-Basescu.
Acest lucru ar fi fost posibil, Boc nefiind deputat, doar prin participarea premierului la alegerile partiale pentru un post de deputat lasat vacant prin decesul udemeristului Palfi Zoltan.
A mai studiat, printre altele, "sociologia bunastarii", ca studii post-universitare, la Facultatea de Sociologie. ... Geoana a fost cel care l-a chemat la discutii pentru un post de ministru, atunci cand PSD si PNL pregateau un guvern condus de Klaus Iohannis.
Traian Basescu, concluzii post-summit: ... Dupa o serie de intalniri bilaterale, seful statului trage concluzii post reuniune. "Avem o organizatie robusta", a spus presedintele despre NATO.
"Putem vorbi, azi, de cea mai bleaga campanie post-decembrista" - Sunteti un observator al vietii politice post-decembriste inca de la inceput.
BBC, Washington Post, Fox News, ABC News, The Guardian - doar cateva din marile site-uri internationale care au titrat RECORDUL celui mai mare steag din lume Vestea recordului stabilit pe Aerodromul de la Clinceni a facut inconjurul lumii.
In opinia acestuia, Traian Basescu nu avea dreptul sa respinga intrebarea acelui jurnalist care lucreaza la un "post de dezinformare si propaganda". ... Iar domnul presedinte din start ii spune ca lucrezi la un post de dezinformare si propaganda.
Insa in era post-Basescu vor trebui indeplinite toate restantele, corectate gafele si realizate obiectivele de politia externa care nu au avut o finalizare pozitiva in cele doua mandate ale actualului presedinte.
Istoria liberala post-decembrista - cel putin - a demonstrat faptul ca acestia au descoperit o anumita voluptate in a-si denigra - cu perversitate - partenerii atat in timpul uniunii consensuale, dar mai ales post-factum. ... In loc de Post Scriptum:
El fusese propus pentru acest post de premierul Sorin Grindeanu.
google-analytics.com